Full Line
Løsning

Elegant og funktionelt design...

Se mere her

ALT I AUTOMATER APS
Engskovvej 1
8541 Skødstrup
Tlf: 8699 2100
mail@altiautomater.dk

Åbningstider:
Mandag - fredag
08:00 - 16:00

OM ALT I AUTOMATER APS

Alt i Automater er en af fagområdets ældste og mest erfarne aktører. Vi har et af landets bedste udvalg af kvalitetsautomater (automater, kaffebryggere, vandkølere) til private såvel som til erhvervslivet. Vores udvalg i fransk, hollandsk og italiensk design, funktionalitet og kvalitet, krydret med godt og veluddannet personale gør Alt i Automater til en af de førende inden for salg og service af kvalitetsautomater på det danske marked.

Elforbrug på automater kan være en stor post på det samlede årlige forbrug. Vi forhandler automater med et af markedets laveste daglige energiforbrug.

Vi udfører salg, leasing og service på automater. Der indgås gerne servicekontrakter, så de økonomisk ansvarlige på virksomheden kender den årlige udgift på automatområdet.

Produkterne til varmdriksautomaterne føres i flere forskellige kvaliteter, varianter og prislejer.

Via vores gode og alsidige program er vi i stand til at sammensætte valget af den/de automat/automater, der passer den enkelte kundes behov.

Automaterne kan ofte tilpasses det ønskede miljø, da vi har flere forskellige modeller i hver kategori.

Automatvalg er mere end et klik med musen, derfor vil vi gerne give vores kunder mulighed for at få svar på de mange spørgsmål. Vi tror på, at vores personlige betjening, vejledning og nærvær kan give vores kunder en god oplevelse ved valg af den rigtige helhedsløsning.

Vores hjemmeside er lavet som en inspirationskilde, og så er det bare at kigge på de mange muligheder.
 

Virksomhedens juridiske navn: Alt i automater aps
CVR-nummer: 31153085
Email: mail@altiautomater.dk
Telefon: 8699 2100
Fax: 8699 2498
Bank: Nordea
Kontonummer: 2241 7560122122

Kontorets åbningstider: Mandag - Fredag 8 - 16.00